Επ!! Να μην ξεχνιόμαστε.. Βάλε ρε μαλάκα την πινακίδα!! Εννοώ και τον από πάνω και τον από κάτω...Αυτό θα είναι κλασσικό.

Gordon`s Site...The messages...

Section 1: Βρε καλώς μας πάλι.. Τι λέει ρε μάγκες? Πρώτα από όλα λύστε μου μια απορία : Εγώ γιατί κάθομαι και γράφω μαλακίες? Μήπως τα διαβάζει κανείς σας? Εάν τα διαβάζετε, τι να σας πω ορέ παίδες, δείτε κανέναν γιατρό καλού κακού.. Αλλά συνιστώ πρώτα σεξολόγο, έπειτα ψυχίατρο κι αν αυτοί δεν σας παραπέμψουν αλλού, choose one of οφθαλμίατρο, οτολαρυ- αυτό και οδοντίατρο!

Section 2: Σήμερα έχουμε Παρασκευή κι αύριο πιθανόν Σάββατο. Σήμερα το λοιπόν, είπαμε Παρασκευή ο κολλητός και πλέον πασίγνωστος φίλος μου Φρούλης εκκίνησε για Λάρισα. Πώς? Τι θα πει πάλι? Ε, ναι, πάλι! Εδώ σας μιλάω για μεγάλο έρωτα. Έχετε δει ποτέ φυσιολογικό άνθρωπο να γουστάρει και να τελειώνει αγγαρείες στο πι και φι προκειμένου να αφήσει ήσυχους όλους? Και μετά τσούκου- τσούκου και τσαφ τσουφ «όλοι για τη Λάρισα, όλοι για τη Λάρισα».. Έτσι λοιπόν μετά το πέρας των κοινωνικών και οικογενειακών υποχρεώσεων επήγε εις την γεμάτη μπανιέρα ισχυρού διαλύματος υδροχλωρικού οξέος- κοινός άκουα φόρτε- να χαλαρώσει και να απολυμανθεί από κάθε είδους μικροοργανισμό που είχε απλώσει δυναστεία πάνω του. Η συνέχεια όμως είναι καλύτερη. Έψαξε και βρήκε ένα κλαδευτήρι, σφυρί και κοπίδι κι ένα σβουράκι 7200 RPM- όχι παίζουμε- να κάνει ένα θανάσιμο ξύρισμα. Για να σας πω και την αλήθεια, τα κατάφερε! Έτσι λοιπόν ήπιε την φραπεδιά του- παρέα μου- και κίνησε η γερακίνα, επ λάθος, κίνησε για την δεύτερη πλέον πατρίδα του..

Section 3: Σήμερα κατάφερα για πρώτη φορά να πάρω τηλέφωνο από το σταθερό, τον πλέον ξεχασμένο τρίτο της παρέας. Ναι καλέ πολύ καλέ μου φίλε killer. Από το fragokiller βγαίνει και μη ρωτήσει κανείς γιατί. Καλά που με είχε αφήσει και μια φωτογραφία του και που και που με φτιάχνει το κέφι.. Αν έχετε κακοκεφιές πέστε μου να σας την στείλω. Είχαμε που λέτε έναν πολύ κα_ό(κ ή λ?) φίλο που ξενιτεύτηκε νωρίς. Έφυγε  μικρό παιδί να πάει να βρει καλύτερες συνθήκες ζωής. Ένα όμορφο πρωινό έφυγε για την ξενιτιά, με μόνη παρέα του τις αναμνήσεις από την πατρίδα.. Λυγμ! Δεν αντέχω άλλο..

Section 3,00001(χωρίς χρέωση ΦΠΑ): Αφήνοντας λοιπόν πίσω του μια οικογένεια και τους καλύτερους φίλους που θα είχε ποτέ- οι οποίοι πραγματικά το γιόρτασαν, ε?- κίνησε κι αυτός για άλλη γη: Αγγλία. Μετά λοιπόν από την πρώτη επιστροφή του χάσαμε τα ίχνη του, που είναι αρκετά δύσκολο, πιστέψτε με, να χάσεις του Άκη τα ίχνη.. Αφήνει πίσω του πατούσες, το λιγότερο, και γκρεμισμένα κτίρια. Το πέρασμα του, να καταλάβετε, έχει απαγορευτεί σε ακτίνα 2-3 χιλιομέτρων από μέρη που φυλάσσονται αντικείμενα αξίας.. Κάπως έτσι έχουμε να θυμόμαστε τον killer όλοι και να αναπολούμε πολλές στιγμές ευτυχίας και χρησιμότητας, όπως να κρατάει αντίβαρα όταν κι όποτε χρειαστεί. Αχ βρε Άκη τι μου θύμισες τώρα.. Σνιφ..

Section 3,00012238(Με χρέωση ΦΠΑ): Σήμερα το λοιπόν μίλησα μαζί του και κλασσικά όπως πάντα, κοιμόταν κι από την άλλη μου έλεγε ότι έχει πήξει στη δουλειά! Πάντως να ξέρετε ότι είναι καλά λέει, ότι με την σαύρα, πως την έλεγαν, έχει τελειώσει και έρχεται 1η Απριλίου. Όσοι θέλετε να αποφύγετε το μοιραίο, πάρτε μια κουβέρτα, βγάλτε ένα εισιτήριο για Γιάννενα κι ελάτε σε μένα. Εκεί όλοι μαζί ενωμένοι θα βρούμε την λύση του προβλήματος  μας. Μόνο από συλλογική απόφαση μπορούμε πιστεύω να το αντιμετωπίσουμε.. Άιντε βρε καλέ μου σε περιμένουμε όλοι! Η Δώρα μάλλον θα πάει Κοζάνη, ο Σπύρος κλασσικά Λάρισα κι εγώ δεν θα γυρίσω από Γιάννενα.. Είμαστε κοντά σου! Γεια σου ρε Άκη! Να περνάς καλά εκεί πάνω!

Section 4(+Επικουρικό): Από μένα ορέ κλεφτόπουλα όλα τα ίδια και όλα άλλαξαν. Καθίστε να βάλω ένα ουζάκι τώρα.. Να ‘μαστε πάλι.. Κυριακή πάω πάλι Γιάννενα, μπας και σπουδάσω και ποτέ, και θα μείνω μέχρι το Πάσχα. Τι να κάνω μωρέ, πρέπει να γυρίσω, μη φωνάζετε. Λίγο θα μείνω, θα ξαναφύγω πάλι μη μασάτε. Τα υπόλοιπα άλλη φορά..

Section 5(Επιστροφή φόρου-Χαρτί Κόκκινο!):  Καλό μας βράδυ και τα ξαναλέμε. Δώρα αύριο πάμε για καφέ ε? Όσοι από εσάς θέλετε να συμπληρώσετε κάτι εδώ, στείλτε το μου κι εγώ απλά ένα copy + paste θα κάνω.. Ότι κι αν είναι. Φιλιά στην μαμά.

Back