Επ!! Να μην ξεχνιόμαστε.. Βάλε ρε μαλάκα την πινακίδα!! Εννοώ και τον από πάνω και τον από κάτω...Είπαμε! Αυτό θα είναι κλασσικό.

Gordon`s Site...The messages...

Κι έφτασε η στιγμή για ένα ακόμα μηνυματάκι.. Αυτή την φορά έχω να σας πω πολλά.***Gordon`s τρίβει τα χέρια του!! Έτοιμοι? Πάμε..

Πρόλογος: Ελπίζω να γνωρίζετε ότι την Πέμπτη 22/03/2001 κατέφτασε στα Γιάννενα η πολυαγαπημένη «φίλη» του φίλου μου, αλλά και δικιά μου φίλη... τέλος πάντων ήρθε η Γιάννα. Ας όμως πάρουμε τα πράματα από την αρχή. Την 22/03/2001 και ώρα 9:15, ξεκίνησε με το λεωφορείο από Λάρισα και προορισμό προς Γιάννενα. Οι προετοιμασίες δε από τους φίλους της στα Γιάννενα ήταν πυρετώδες. Κάθισαν και είδαν μια ταινία και παραλίγο θα ξεχνούσαν τον ερχομό της! Βέβαια πήγαν να την παραλάβουν από τα ΚΤΕΛ γύρω στις 1:30 αλλά το λεωφορείο κατέφτασε στην πόλη περίπου στις 2:10. Ύστερα από ένα τόσο κουραστικό ταξίδι την αντικρίσαμε στις σκάλες του λεωφορείου. Εκείνη κλασσικά με το που αποβιβάστηκε από το «λεωφορείο το τρόμου» όπως το ονόμασε μετά, άρχισε να εξαπολύει ύβρεις προς πάσα κατεύθυνση. Αφού ο οδηγός κατάφερε να γλιτώσει την μήνυση(και το σπίτι του), πήρε τα πράματα της και επιβιβάστηκε σε άλλο όχημα, ενός φίλου της, με προορισμό για φιλικό της σπίτι. Η λεγάμενη δεν προέβη σε δηλώσεις, άσχετα που τα ΜΜΕ είχαν κατακλείσει τον σταθμό των λεωφορείων.

Μετάβαση: Αυτό ήταν η είδηση.

Κυρίως μενού (πρόγευμα): Έπρεπε να ήσασταν εκεί να βλέπατε ένα μικρό κοκαλιάρικο πλάσμα, ταλαιπωρημένο από το ταξίδι, πως ήταν! Προσωπικά πρότεινα να την βάζαμε σε ένα αναπηρικό καροτσάκι και να την στήναμε έξω από την νομαρχία. Μιλάμε για σίγουρα λεφτά! Αλλά εκείνη δεν δέχτηκε. Είπε μάλιστα και για το ταξίδι πως ήταν. Καλά ρε παιδιά, δεν της είπε κανείς ότι ερχόταν στα Γιάννενα κι όχι στην Αθήνα? Ήταν και βράδυ, τα ‘παιξε η δικιά σου Φρούλη.. Βέβαια χωρίς να χάσει καθόλου καιρό, πιστέψτε με, άρχισε την γκρίνια! Αλλά δόξα τω Θεό, πήγαμε γρήγορα για ύπνο.

2η μετάβαση: Θα σας πω ρε παιδιά ένα μεγάλο καημό. Θα προσπαθήσω να σας περιγράψω τι έχουμε τραβήξει εδώ πέρα.

Κυρίως μενού (γεύμα): Έτσι τελείωσε εκείνη καταπληκτική μέρα. The next morning, όλα δείχνανε διαφορετικά. Ο ήλιος είχε ζεστάνει για καλά, ο ουρανός πεντακάθαρος, αλλά είχαμε ένα μικρό προβληματάκι: Γιάννα. Εδώ νομίζω ότι είναι απαραίτητο να σας πω και ένα παρατσούκλι της: Στρουμφοκάμηλος! Έτσι λοιπόν εκείνο το  ανοιξιάτικο πρωινό επήγαμε για ένα θαυμάσιο καφέ εις την πανεπιστημιούπολη. Εκεί σχετικά όλα πήγαν καλά, αφού ήταν πρώτη μέρα και μας είπε μόνο τα νέα της. Από εκεί και πέρα όμως αρχίζουν τα πάθη! Ρε γιατρέ? Πε με σε παρακαλώ: ΠΩΣ την ανέχεσαι? Ιδού το ερώτημα.

Κυρίως μενού (2ο πιάτο): Αφού ψωνίσαμε τα απαραίτητα για ένα θανάσιμο γεύμα, επήγαμε εις την οικεία της πλέον καλής μας Δώρας, να μαγειρέψουμε. Ναι ρε να μαγειρέψουμε! Με την Δώρα στα μακαρόνια, εμένα στον κιμά και την Γιάννα στο γενικά τραβούσε η ομάδα. Κάπου εκεί στο ενδιάμεσο επήγαμε να πάρουμε γλυκα! Ήταν ιδέα της Γιάννας. Έχει σημασία ότι τα γλυκά τα διάλεξε η Γιάννα. Αφού φάγαμε ένα υπέροχο φαγητό, ήρθε η στιγμή του γλυκού! Ομολογώ πως η απόφαση ήταν δύσκολη για το τι να διαλέξω, αλλά τελικά πλάκωσα έναν νέγρο! Η δε Γιάννα πήρε μια άλλη πάστα και έβριζε πως τα γλυκά ήταν μπαγιάτικα. Το καλύτερο όμως ήταν η πάστα που διάλεξε η Δώρα. Ύστερα από μια χημική ανάλυση κατέληξα: η πάστα μπορούσε να ονομαστεί, όπως λέμε σοκολατίνα, αμυγδάλου κλπ, πάστα bygon! Ναι ρε παιδιά, αλήθεια λέω, μύριζε εντομοκτόνο!

3η Μετάβαση: Από εκεί και πέρα να μη σας τα πολυλογώ, βγήκαμε, σχολιάσαμε(κοινός θάψαμε), μιλήσαμε, αναλύσαμε κλπ κλπ... Απλά σας εύχομαι να μη σας τύχει να κάτσετε παραπάνω από 1 μέρα με τον στρουμφοκάμηλο. Το καλό είναι ότι τελικά έφυγε κι ησυχάσαμε όλοι εδώ.

Επίλογος: Έτσι που λέτε ορέ κλεφτόπουλα έχουν τα πράματα σε γενικές γραμμές. Φυσικά έχω πολλά να πω, αλλά δε θέλω να σας κουράσω και πολύ. Αλλά θα έρθει η στιγμή που θα μιλήσω και για τα παραλειπόμενα! Μην καθησυχάζετε. Εδώ στα Ιωάννινα όλα κυλάν χαλαρά. Ο καλός μας ο Άκης έρχεται την 1η του μηνός, εγώ μάλλον στις 4-5 και αν δεν χάσουμε τον Φρούλη κάπου στη Λάρισα, όλα καλώς. Έτσι λοιπόν όλοι ερχόμαστε. Ραντεβού στην πατρίδα ρε! Α, δείτε ρε και την σελίδα του Άκη. Η address είναι στο main της σελίδας αυτής...

Υ.Γ. Η Μάγδα είναι έγκυος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!! (Ευχές γίνονται δεκτές καθημερινά 18:00-19:00)

Back