Επ!! Να μην ξεχνιόμαστε.. Βάλε ρε μαλάκα την πινακίδα!! Εννοώ και τον από πάνω και τον από κάτω...Είπαμε! Αυτό θα είναι κλασσικό.

Gordon`s Site...The messages...

Καλή μας μέρα ορέ παίδες! Πως πάει η πατρίς? Αλήθεια είναι ότι δεν έχω και πολλά σχόλια αυτή τη περίοδο, αλλά όλο και κάτι κατεβάζει το σατανικό μυαλό μου.. Έτσι λοιπόν σήμερα θα σας ταξιδέψω και σε άλλου είδους σχόλια, αλλά ησυχία να μη μας ακούσουν.

Θα ξεκινήσω ανάποδα και θα χαιρετίσω τον φίλο μου τον Γιάννη από το planet, που αυτός λόγο του ονόματος του μαγαζιού ταξιδεύει κι αυτός στο διάστημα. Μια που είσαι εκεί ρε Johnny δε μας λες και τα ζώδια. Πήγα τις προάλλες τον είδα, ήπιαμε κλασσικά καφέ, φάγαμε, ήπιαμε, αλλά ο Γιάννης πάντα ίδιος: Μουντός και ανύπαντρος. Φαντάσου δηλαδή να παντρευτεί κιόλας!! Κάπου εκεί λοιπόν αυτός ο πετυχημένος άντρας, δηλώνει κατηγορηματικά κατά του γάμου. Και όχι μόνον αυτό αλλά πουλάει και το 2ο μαγαζί λόγω οικονομικής ανεπάρκειας. Θα το αγόραζα εγώ ρε Γιάννη αλλά αν ήταν στα Γιάννενα. Τέλος πάντων απλά σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και τα λέμε το summer. Πάει αυτός...

Συνεχίζοντας την πορεία μας θα σταματήσω στην Θεία Δώρα και θα πω μόνο ένα μήνυμα. Η ευτυχία είναι ένα σύνορο που δε θα το φτάσουμε ποτέ. Ας μη περπατάμε στα όρια... Ξέρω ότι θα το καταλάβεις. Εν συνεχεία να περάσω σε ένα άτομο που δεν πίστευα ποτέ να το σχολιάσω εδώ. Βρε Κατερίνα μου το κινητό σου έχει και ignore list? Αν είναι πες το μου να σου στέλνω μήνυμα από άλλο κινητό. Τουλάχιστον κάνε μια αναπάντητη, που δεν κοστίζει κιόλας... Παν κι αυτές.

Και τώρα το θέμα: (Κατόπιν παρεμβάσεως δια τα σχόλια που υπήρχαν εδώ από διάφορους που ίσως θιχτεί και η εμπιστοσύνη και εχεμύθεια που έχουν, τα κλείδωσα σε ένα .zip που το password παρακαλώ ζητήστε το μου και θα σας το στείλω ευχαρίστως. Πατήστε λοιπόν το link και απολαύστε!)

Όπως σας είπα δεν έχω πολλά να γράψω και αυτή την φορά δεν θα σχολιάσω τον Φρούλη. Όχι ρε γιατρέ δεν θα πω τίποτα! Είναι μια εποχή δύσκολη για τους πιο πολλούς μας και δεν βγαίνει...Απλά ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με πήρανε στην γιορτή μου και να ζητήσω συγνώμη από τον Σπύρο για τον τρόπο μου. Ξέρεις εσύ... Φιλιά στην μαμά...

Back