Επ!! Να μην ξεχνιόμαστε.. Βάλε ρε μαλάκα την πινακίδα!! Εννοώ και τον από πάνω και τον από κάτω...Είπαμε! Αυτό θα είναι κλασσικό.

Gordon`s Site...The messages...

Καλημέρα σε όλους. Πως πάει ρε κλεφτόπουλά? Όλα καλά στην πατρίδα? Εδώ ρε παίδες συμβαίνουν πράματα και θάματα. Από που να ξεκινήσω? Γιατρέ μου ρίξε την αυλαία και πάμε!

Πράξη 1η: Ας ξεκινήσουμε από λίγο παλιότερα τότε κοντά που ο Φρούλης μας χτύπησε μπιέλα και μάλωσε με τον εαυτό του χοντρά. Κάνανε καιρό λέει να ξαναμιλήσουν. Και οι δύο πείσματα και εγωισμούς. Κανένας δεν σήκωνε το τηλέφωνο να πει μια κουβέντα βρε αδερφέ! Τελικά αφού την πλήρωσε άλλος, όνομα δεν λέω, κάτι έγινε. Είπε το δεξί ημισφαίριο του συγνώμη στο άλλο μισό και ιδού το θαύμα: Ο Φρούλης μας τα βρήκε με τον άλλον μισό εαυτό του τον Μικρό μας Μέλισσο! Α, όχι δεν πρόκειται περί διχασμένης προσωπικότητας, αλλά μόνο έτσι εξηγούνται επιστημονικά τα όλα όσα έκανε. Η επιστήμη σήκωσε για άλλη μια φορά τα χέρια ψηλά. Οι ψυχολόγοι όλου του κόσμου άρχισαν να ενώνονται για να σκεφτούν πως θα εξαλείψουν την αίρεση που ονομάζεται Φρούλης. Ω, ναι! Αφού ήρθε σε κόντρα με όλες τις θεωρίες που διάφοροι σπουδαίοι άνθρωποι προσπαθούν να καθιερώσουν εδώ και αιώνες, και αφού δεν μπορέσαν να εξηγήσουν τέτοια φαινόμενα απεφάσισαν να «εξαφανίσουν» όλη την παρέα. Παιδιά προσοχή. Δεν θέλω να πάω από φροιντικούς!

Πράξη 2η: Και είπε που λέτε ο καημένος ο Μέλισσος να έρθει και αυτός εδώ στα Γιάννενα. Το καλό-κακό ήταν ότι έπρεπε να περάσει από Λάρισα. Κρατήστε για λίγο τις σκέψεις σας. Φυσικά και σταμάτησε Λάρισα. Αφού στην αρχή είπε να φτάσει Γιάννενα εκείνη την Παρασκευή, μετά μου το άλλαξε και μου είπε για Πέμπτη βράδυ. Ε, να μην τα πολυλογώ Σάββατο μεσημέρι ήταν εδώ! Πάλι καλά να λέτε βρε.. Εκείνο το μοιραίο σαββατόβραδο βγήκαμε με τον κολλητό και πήγαμε για ούζα. Η κατάληξη ήταν καλοί μου άνθρωποι να προσπαθούμε να μαζέψουμε με τα μπουκαλάκια κορύνες για bowling. Όχι δεν παίξαμε καμιά παρτίδα. Με την απώλεια μνήμης του καλού μας και τους δυο μας τάβλα στον καναπέ της Δώρας τελείωσε εκείνο το μοιραίο βράδυ..

Πράξη 3η: Έλα όμως που θέλαμε οι γκιόζηδες the next morning να πάμε και για μπάνιο. Ε, πήγαμε. Με πονοκέφαλο στα 25db και ένα fiat να μεθάει από τις ανάσες μας, πήγαμε. Αφού σωριαστήκαμε σα κούτσουρα στη παραλία, κάτω από ένα club, απολαύσαμε τον ήλιο του Ιονίου αυτή τη φορά. Κάναμε και μια θεϊκή βουτιά και εδώ αρχίζουν τα προβλήματα. Εγώ δε προσπάθησα να κοιμηθώ μπας κι ο θάνατος έρθει πιο μαλακά. Από πάνω το club είχε ζωντανή μουσική και κοπανούσαν, άκουσον, μεσημεριάτικα σκυλάδικα και νησιώτικα. Είναι μαλάκες αυτοί οι Πρεβεζιάνοι, στάνταρ! Με λίγα λόγια ορέ παίδες μετά από ένα δίωρο περίπου άρχισα να συνέρχομαι.. Συμπέρασμα? Μεγάλη μαλακία!!

Πράξη 4η: Τι ίδιο βράδυ ακριβώς στις 12 χτυπάει το κουδούνι και ήταν όλα τα κορίτσια με μια τούρτά για τα χρόνια πολλά.. Φοβερή στιγμή. Τα ‘χασα, μα τω Χριστώ. Από τις πιο όμορφες στιγμές στη ζωή μου. Εδώ να χώσουμε μια ( ). Ο Φρούλης που είχε και την περίφημη ιδέα να φέρει και την κάμερα, δεν είχε δει ότι είχε τελειώσει η κασέτα. Τι μυαλό ρε παιδί μου?? Αφού κάναμε ένα επι-κρεββάτιο γλέντι έληξε κι η εκείνη περίφημη βραδιά. Από εκεί και πέρα όλα χαλαρά...

Πράξη 5η: Η συνέχεια καταπληκτική. Έφυγε κι ο Φρούλης κι απέμεινα μονάχος να παλεύω να διαβάσω κανά μάθημα. Ξέρετε εδώ(Αλβανία) νομίζουν ότι δεν τους πιάνει το νέο νομοσχέδιο. Ούτε απεργίες ούτε καταλήψεις ούτε τίποτα. Είναι μαλάκες, το ‘χω πει. Τέσπα. Τελικά έδωσα δύο μαθήματα και φυσικά στο πρώτο χτύπησα 10(δια δέκα φυσικά) και στο δεύτερο λίγο χειρότερα με 9(μείον 9 όμως!). Το τρίτο μάθημα εντάξει το περνάω. Αλίμονο. Τουλάχιστον όταν δεν γράφεις, ξέρεις τι να περιμένεις. Σωστός??

Πράξη 6η: Τις προσεχείς ημέρες μίλησα με τον ξενιτεμένο μας φίλο. Ναι ναι τον Killer. Αυτός τελοσπάντων ήταν να έρθει στα πάτρια εδάφη Τετάρτη 13/6 αλλά στη συνομιλία μας μου λέει ότι ακόμα δεν έχει εισιτήριο. Διευκρίνηση: τον πήρα τηλέφωνο να του πω καλό ταξίδι την προηγούμενη μέρα. Την προηγούμενη της πτήσης του δεν είχε εισιτήριο! Τι να πω ρε παιδιά? Πάντως Ελλάδα δεν γύρισε...

Πράξη 7η: Σήμερα δε μίλησα με την καλή μας την Θεία και μου είπε πως το παλικάρι των δύο πόρτων μακριά, θα πάει λέει στην εθνοφρουρά! Ρε Γιατρέ μη του ξαναδώσεις να δει το Lancelot! Το πήρε σοβαρά! Έτσι τώρα μπορώ να κοιμάμαι πιο ήσυχος όσο ο Γιάννης θα μας φυλάει κάπου εκεί στα σύνορα. Αν κοιμάστε κι εσείς ήσυχοι με αυτή την λογική, σίγουρα χρειάζεστε γιατρό!!! Ρε Γιάννη πας καλά?? Ρε γαμώτο τι κάνουν τα γεράματα ε?

Πράξη 8η: Εχθές δε κινήσαμε για μπάνιο μια πολύ όμορφη παρέα, αλλά το ταξίδι σημαδεύτηκε από απρόοπτα. Ναι ξέρω, πλέον δεν είναι απρόοπτα με αυτό το αμάξι, παρά μόνο συνήθεια. Όπως συνήθως λοιπόν που λέτε κάπου εκεί στα μισά Γιάννενα- Ηγουμενίτσα μας άφησε από λουρί. Η συνέχεια? Καταπληκτική. Σε 7 βενζινάδικά σταμάτησα και δεν έβρισκα λουρί. Αφού έκανε το ρημάδι 40 klm φτάσαμε Ηγουμενίτσα. Τώρα πώς τα κατάφερε να κάνει τόσα πολλά, άγνωστο! Ακόμα μια φάση για το φιατάκι. Θα του γράψω απομνημονεύματα. Τι λέτε??

Πράξη 10η: Εχθές το βράδυ αργά ολοκληρώθηκε με επιτυχία η επέμβαση της Μάγδας. Λίγα λόγια, πολλές ευχές. Αύριο πάω να την δω.

Πράξη 11: Κάπου εδώ να τελειώσω για αυτή τη φορά. Βαρέθηκα να γράφω. Άντε πάω να πιω τίποτα... Φιλιά σε όλους ρε. Να μου προσέχετε! Γιάννη ξανασκέψου το ρε!! Φιλιά στην μαμά ε?

Back