Επ!! Να μην ξεχνιόμαστε.. Βάλε ρε μαλάκα την πινακίδα!! Εννοώ και τον από πάνω και τον από κάτω...Είπαμε! Αυτό θα είναι κλασσικό.

Gordon`s Site...The messages...

Περάσαν μέραι καλαί, περάσαν χρόνια και να μαστε πάλι εδώ... Ποιος, που και γιατί? Τι έγινε? Ένα καλοκαίρι ολόκληρο πέρασε κι ούτε ένα σχόλιο? Η αλήθεια είναι ότι δεν υπήρχε και πολύ ψωμί για να γράψουμε κάτι. Όμως επιστρέφω δριμύτερος! Play the DvD Εξέλιξη α?

Title 1- Chapter 1) Τελευταίο μήνυμα που άφησα σε αυτή τη σελίδα ήταν στις 14/7. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Άλλος για Χίο τράβηξε κι άλλος για Μυτιλήνη είμαστε. Ας πούμε όμως πρώτα δυο λόγια για το καλοκαίρι και μετά, χρονικά, ας καταλήξουμε στο σήμερα.

Title 1- Chapter 2) Καθώς προείπα, το καλοκαίρι πέρασε. Ακούς Δώρα, διάβασμα τώρα. Τι έμεινε από τούτο το καλοκαίρι? Μια περίοδος πραγματικά σταθμός για όλους μας. Λευκάδα πήγαμεν, Χαλκιδική πήγαμεν, Θεσσαλονίκη μείναμεν, Γιάννενα επιστρέψαμεν. Εν αρχή, νοίκιασα σπίτι στα Γιάννενα, ένα πραγματικά όμορφο σπίτι (αυτό ήταν καλό ε?). Του βάλαμε κουζίνα, ψυγείο, έπιπλα, κρεβάτι παρθένο, καλώδια και τελευταίως και κουρτίνες. Αναβαθμίσεις σε όλους τους τομείς για...

Title 1- Chapter 3) Πρώτος σταθμός Λευκάδα. Ήταν η πρώτη φορά θαρρώ που πήγαμε οι τρις καβαλιέρος για διακοπές. Αλλά εις τη διαδρομή φάγαμε τα μισά λεφτά μας, με αποτέλεσμα να μην έχουμε και πολλά εις τη συνέχεια. Χειρότερα δε ότι δεν είχαμε να γυρίσουμε, αλλά αυτό το θέμα δεν το αναλύω (παραλίγο να κάναμε πίπες στα διόδια-δεν είναι ντροπή!). Το πανέμορφο ετούτο νησί βρε ραγιάδες, είχε να δείξει πολλά, εκτός από τον κόσμο.. Όλοι οι βρωμιάρηδες οι ξένοι εκεί μαζεύονται. Να μη σχολιάσω και το τι ηλικίες συναντάς. Παρόλα αυτά χρειαζόμασταν μεταξύ μας να μείνουμε λίγο μόνοι και αυτό ήταν ότι καλύτερο. Περάσαμε πολύ όμορφα με διάφορες καταστάσεις.. Φυσικά δε χρειάζεται να αναφέρω από ποιον δημιουργούνται οι καταστάσεις (Φρούλης)...

Title 1- Chapter 4) Δεύτερος σταθμός Χαλκιδική. Παραλίες, γυναίκες, ποτά κι εμείς να γινόμαστε σιγά-σιγά τα παιδιά από την Αμμόχωστο! Μα τι ήταν τούτο?? Εκεί στα μέρη μας το λοιπόν δεν υπήρχαν εξωπραγματικές καταστάσεις (εκτός βέβαια από ένα φίλο και συγκάτοικο του Άκη) κι όλα έβαιναν πλήρως χαλαρώς. Το κεφάλαιο με το συγκάτοικο του Άκη θα το περιγράψω στα prive μας σε κάποια άλλη φάση..

Title 1- Chapter 5) Κατά διαστήματα γυρνούσαμε στην γλυκιά πατρίδα παρεμπίπτοντος δεν έχει γεμίσει χωριάτες?- και κολοβαρούσαμε και εκεί. Η ζωή μας έχει γίνει ένα dvd, το flaskmpeg και 2 άγραφα cd.. Ενδιαφέρον ε?

Title 2- Chapter 1) Κάπου μέσα σε όλα αυτά γύρισε κι ο καλούλης μας από τη Λευκάδα, που ξέχασα να σας πω ότι είχε ρίξει άγκυρα και δεν ήξερε πως να την μαζέψει.. Στο μεσοδιάστημα λοιπόν αυτό η Μητέρα του αποφάσισε και του ανακοίνωσε πως θα πάει Αγγλία να σπουδάσει. Όχι- όχι στη Κομοτηνη ή Αθήνα, Αγγλία! Έτσι το λοιπόν ξεκίνησε η διαδικασία- σε 10 μέρες- να κάνει το Foundation, να βρει σχολή, να δώσει το ILTS και να κάνει αιτήσεις. Μη γελάτε καθόλου! Ο Σπύρος αντί κάθε πρωί να πίνει καφέ και να κάνει ένα τσιγάρο στα ενδότερα της τουαλέτας διαβάζοντας ένα περιοδικό πληροφορικής, ξυπνούσε το πρωί, πλενόταν με αιθέρα, έπινε 2 λίτρα βενζίνη(αμόλυβδη) και στη τουαλέτα? Έβαζε νέφτι! Μετά δε, αφού είχε φορέσει τα παπούτσια του έκανα τη βασική χοντράδα και πήγαινε να απολαύσει το τσιγαράκι του.. Μπορείτε να φανταστείτε τι γινόταν ε? Οι μυθικοί Δράκοι θα κλάναν μέντες αν τον έβλεπαν! Αυτό ήταν και το σήμα έναρξης! Μπουμ!!

Title 2- Chapter 2) Internet για να βρει σχολές, mail στον αδερφό για βοήθεια, Βρετανικό για χαρτούρες, διαβατήρια, αεροπορικές για εισιτήρια, ξανά βρετανικό για άλλες χαρτούρες, τράπεζες για συνάλλαγμα.. Ποτέ μη ξεχνάτε τη σειρά Πολεοδομία- Τράπεζες- Λογαριασμούς. Το απόγευμα δε ήταν το χαλάρωμα: Σπίτι- σκούπισμα- σφουγγάρισμα και σίδερο..

Title 2- Chapter 3) Ερχόταν εκείνες οι πραγματικές θεϊκές στιγμές που πατούσε το κουμπί του υπολογιστή του, ξεκινούσε ο Athlon ο χιλιάρης να σφίγγει δόντια, η ψήκτρα του να γυρνάει υπομονετικά στις 6.000 στροφές, το motherboard να κάνει προθέρμανση, τα 512 Mb Ram να προετοιμάζονται να γεμίσουν, η πιστή Matrox να δίνει σήμα να ανοίξει η άψογη Sony, μα μόλις ακουγόταν το πιο ωραίο άκουσμα του Μπιπ απ το καημένο ηχειάκι του Pc, κάποιος τον φώναζε για δουλειά... Ένα δάκρυ κυλούσε στα μάτια του, μια σταγόνα που δεν αξίζει όσα Hz κι αν είναι ο επεξεργαστής.. Έτσι ξαναπατούσε εκείνο μικρό κουμπάκι και αμέσως έκλειναν οι τουρμπίνες....

Title 2- Chapter 4) Και επανερχόμαστε στο σοβαρό θέμα. Τελικά τα κατάφερε. Την περασμένη εβδομάδα του ήρθε απάντηση ότι τον δέχτηκαν στο Leeds. Μετά από 2 μέρες βρήκε και εισιτήριο. Έτσι η καλύτερη περίοδος του καλού μας Σπύρου ξεκινάει από την Τετάρτη που μας έρχεται που την κάνει κι αυτός για τη ξενιτιά. Τι και πώς μη ρωτάτε, σημασία έχει ότι τα κατάφερε και του αρέσει...

Title 3- Chapter 1) Όσον αφορά τη Θεία-Δώρα ένα καλοκαίρι τη χάσαμε και τώρα εξαφανίστηκε.. Βλέπετε έχουνε σπίτι στη Χαλκιδική- δε λέω το που, αυτές οι πληροφορίες πωλούνται!-. Τώρα λέει δε ότι κάνει τη δίαιτα και την αποχή από sex των 40 ημερών! Αυτό μεταφράζεται ως Εξεταστική.. Το pc της για άλλη μια φορά δεν άντεξε, αυτή τη φορά καίγοντας το τροφοδοτικό. Τι να πεις? Είπαμε, προϊόντα Γιάννης!! Την τροφοδοτήσαμε με το δικό μου τροφοδοτικό, τροφοδοτώντας εμένα με καινούριο κουτί. Είπα πριν ότι κάνει αποχή από το sex. Δεν πιστεύω να το πίστεψε κανείς? Είχε μείνει ένα διάστημα στην απραξία, με είχε πάρει τηλέφωνο τότε και τα είχε παίξει τελείως. Το διάστημα αυτό ήταν 2 μέρες!!!!!!

Title 4- Chapter 1) Και πάμε πλέον στον καλό μας τον killer. Αν και ομολογώ πως έχει αλλάξει πολύ. Φέτος δε είδαμε έναν πολύ διαφορετικό Άκη, αλλά κλασσικό Άκη. Τέσπα, αφού πέρασε μισό καλοκαίρι στη Χαλκιδική σε ένα δωμάτιο παίζοντας Quake τώρα λέει να την κάνει κι αυτός. Ναι αλήθεια! Όταν πηγαίναμε σε καμιά παραλία μόνο που δεν έβγαζε όπλα να αρχίσει να καθαρίζει κόσμο.. Σημασία έχει ότι κι αυτός τραβά το δρόμο του και ταξιδεύει αυτή την στιγμή που γράφω προς Αγγλία.. Πάει κι αυτός..

Title 5- Chapter 1) Εγώ τώρα βρίσκομαι Γιάννενα έχοντας γράψει δυο αποτυχίες και ετοιμάζομαι για την επόμενη.. Η Θεία βρίσκεται κλεισμένη στο δωμάτιο την προσπαθώντας να εφαρμόσει τη δίαιτα και την αποχή, να διαβάσει τελοσπάντων. Ο Άκης ταξιδεύει για Αγγλία ψάχνοντας στο αεροπλάνο κανένα notebook να παίξει κανένα παιχνιδάκι. Όσον αφορά τον Φρούλη, βρίσκεται στη Λάρισα. Επήγε το παλικάρι 3 μέρες πριν φύγει για Αγγλία να χαιρετήσει την καλή του, αφού της το είπε ότι θα φύγει προχθές. Εγώ θα τον σκότωνα! Καλά δε τα λέω?

Καλό ταξίδι σε όλους μας. Μεταφορικά και κυριολεκτικά. Καλά να περάσουμε all of us και.... ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ!!!

Back