Επ!! Να μην ξεχνιόμαστε.. Βάλε ρε μαλάκα την πινακίδα!! Εννοώ και τον από πάνω και τον από κάτω...Είπαμε! Αυτό θα είναι κλασσικό.

Gordon`s Site...The messages...

            Καλημέρα πουλάκια. Τι κάνετε? Όλα καλά? Το ελπίζω.. Είπα να διαβάσω αλλά βαρέθηκα. Είπα να πλύνω το αμάξι αλλά θέλει πολύ απορρυπαντικό. Είπα να μαγειρέψω αλλά μόλις έφαγα. Είπα να κάνω καμιά δουλειά στο pc αλλά φτιάχνει ταινία και είναι δύσκολο. Είπα να πλύνω τα ρούχα μου, αλλά θα γυρίσω σε 10 μέρες στην πατρίδα. Είπα να μπω στο net, αλλά τι να κάνω? Έτσι κάθομαι να γράψω ένα μηνυματάκι για τους καλούς, πολύ καλούς μου φίλους. Έτοιμοι? Πάμε!

            Σήμερα, ημέρα Τρίτη εν εικοστή δευτέρα, Ιανουαρίου μηνός, εν έτη δύο χιλιάδες δύο, εκάθισα εις την άβολη ετούτη καρέκλα, παίρνοντας το θάρρος να γράψω ένα μήνυμα με όλα εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν την παρούσα εικόνα.(Σαν να με βάρεσε η μαλακία ε?) Έτσι το λοιπόν θα ξεκινήσω από τι άλλο? Φρούλης!

            Φρούλης Section: Αγαπητέ κύριε Σπυρίδωνα, ακόμα με βασανίζει η υπόσχεση που μου δώσατε όταν φεύγατε για την ξενιτιά. Θυμάμαι, όπως προείπα, εις τον αερολιμένα Μακεδονία, λίγο πριν την επιβίβαση σας, να μου λέτε χαρακτηριστικά ότι θα με καλούσατε αμέσως, δια μέσω των τηλεφωνικών γραμμών, από την άφιξη μου εις τα Ιωάννινα. Σας πληροφορώ όμως ότι εβρίσκομαι εις την δεύτερη πατρίδα μου εδώ και δέκα ημέρες και δεν έχω λάβει κανένα απολύτως τηλεφώνημα σας. Όταν βέβαια επικοινώνησα εγώ προσωπικά μαζί σας, μου είπατε την γελοιότατη- κατά εμένα- δικαιολογία ότι δεν έχετε τηλέφωνο, μιας και σας το έχουν κόψει. Καλά ρε μαλάκα με δουλεύεις? Να στείλεις μήνυμα για το key των windows ήξερες! Άκουσον-άκουσον μήνυμα: «Δώσε μου το key απ’ τα windows…» Ναι Σπυράκο, έφτασα καλά, ναι κι εγώ καλά. Με την Μαρία όλα πολύ καλά. Ναι της μίλησα κι εγώ. Καλά είναι λέει. Εδώ έτσι κι έτσι τα πράματα. Το μάθημα που έδωσα? Άστα να πάνε.. Τέσπα, τα λέμε.. Ουστ γκιόζη!

            Killer Section: Όπου κι αν πας, όπου κι αν πας. Εδώ παπάς εκεί παπάς. Όταν βγάζαν το ανέκδοτο ποιο είναι το άκρων της γκαντεμιάς είχαν ξεχάσει τον Άκη. Ευτυχώς μίλησα εγώ προσωπικά κι έγινε ένα είδος update και πλέον η απάντηση είναι: Άκης. Μετά από ένα υπέροχο ταξίδι που είχε προς Αγγλία, αφού πέταξε την ανοργασμική αεροσυνοδό από το παράθυρο, έχασε την βαλίτσα του. Ακούστε τώρα την επεξήγηση του θέματος με προσέγγιση εκατοστιαίου δεκαδικού. Εις το Άμστερνταμ, σε διάστημα δύο εβδομάδων εχάθησαν 400 βαλίτσες. Δηλαδή 200 βαλίτσες την εβδομάδα. Άμεση συνέπεια είναι ότι χανόντουσαν περίπου 28,58 βαλίτσες την ημέρα, δηλαδή περίπου 1,19 βαλίτσες την ώρα. Ε, ο Άκης παραδέχθηκε ότι ήταν ο τυχερός της ώρας. Γράψε και κανά Joker ρε! Και μια διόρθωση! Κατά μέσω όρο, ύστερα από εξωφρενικές πράξεις που έκανα, χάνόταν μια βαλίτσα ανά 50 πρώτα λεπτά και 15 δεύτερα! Παρόλα αυτά την βρήκαν την βαλίτσα του κι εχθές την παρέλαβε κανονικά. Τέλος καλό όλα καλά. Έπειτα θα πω κάτι το οποίο είναι θλιβερό. Με παίρνει που λέτε ο καλός μας ο Άκης τηλέφωνο επειδή δεν μπορούσε λέει να περάσει τα winXP. Του είχα δε εξηγήσει ότι πρέπει να κάνει boot από το cd. Ναι, μου λέει, αλλά δεν υποστηρίζει το motherboard boot από cd. Του λέω ότι αυτό αποκλείεται αλλά επέμενε. Έτσι κι εγώ από πείσμα κατέβασα εχθές το manual του και διάβασα λίγο εκεί το section με τα boot sequence. Έλεγε με κάτι γραμματάρες: CAUTION! DO NOT CONNECT ATAPI CD-ROM AT THE SAME CABLE WITH ATA100 HARD DISK DRIVE! Αμέσως ρώτησα απλά τον Άκη αν έχει διαβάσει το manual και φυσικά πήρα την αρνητική απάντηση. Τα συμπεράσματα δικά σας...Μαλάκα!

            Uncle Dora Section: Εις το όνομα του πατρός και του υιού κλπ-κλπ... Αγάπη μου? Πως πάει? Άκουσα φήμες ότι διαβάζεις! Φήμες... Ρώτησα τις προάλλες την γαϊδούρα μου αν είσαι ακόμα με τον Μάκη. Κι η απάντηση: Ερώτηση κρίσεως είναι αυτή? Εγώ ρωτνάω όμως κάτι άλλο. Βλέπεστε? Μιλάτε? Μου φάνηκε ότι εγώ την Μαρία την βλέπω πιο συχνά! Έλα μην ανησυχείς, απλά δεν βρίσκω κάτι άλλο να γράψω για σένα...Γαμώτο!

            Kakofonix Βγαίνεις! Ποιος? Ευχαριστώ πολύ, καθίστε παρακαλώ. Το περασμένο Σάββατο ήρθε το καλό μου Γιάννενα. Με αυτά τα δεδομένα, άλλαξα εντελώς Look! Μπήκα εις το απολυμαντήριο και ξεκίνησα την διαδικασία απεξάρτησης μυκήτων και κάθε είδους μικροργανισμού που υπήρχε πάνω μου. Έπειτα δανείστηκα από τον σπιτονοικοκύρη μου έναν ηλεκτρικό τροχό και έκανα ένα καλό ξύρισμα. Αφού πλέον είχα καταντήσει σαν τον Καρατζέλη, δεν γινόταν αλλιώς. Όμως στην προσπάθεια μου να αρωματίσω και αυτήν την θεϊκή κορμάρα, απέτυχα. Η βρώμα είχε ριζώσει τόσο βαθιά που δεν έπιανε τίποτις! Έτσι ακολούθησα το σύστημα του καλού μας Φρούλη- που λέγεται ότι θα κυκλοφορήσει και σε βιβλίο- πρώτα με λίγο κεζάπι μέχρι να βγάλει μπόλικο αφρό, ενώ ταυτόχρονα χύνει σιγά-σιγά την χλωρίνη. Μπορείς βέβαια να φτιάξεις διάφορα μίγματα, όπως με ισχυρό διαλυτικό και 25ml θειικού οξέος. Κάποια στιγμή τα κατάφερα, αλλά από τις αναθυμιάσεις τρομάξαν οι γείτονες και φωνάξαν το υγειονομικό. Για καλή μου τύχη πρόλαβα κι έκρυψα τα παράνομα αυτά μίγματα. Από εκεί και πέρα αφού υποδέχθηκα σαν κύριος την καλή μου, δεν έχω να πω λόγια, τουλάχιστον εδώ μέσα. Το μόνο που θα πω είναι ότι ρε Μαράκι με τάραξες. Θέλω τώρα 5 μέρες συνεχόμενου ύπνου και 60lt νερό να συνέλθω. Αχ, Μαράκι.. Αυτά κουφάλες, λεπτομέρειες δεν έχει..!

            Κι ύστερα από τα τελευταία νέα, ως έχουν, σας αφήνω να κάνω κάτι από τα αυτά που είπα στον πρόλογο. Λες να διαβάσω? Μπα... Μάκια πουλάκια! Να μην ξεχάσω βέβαια, φιλιά στην Μαμά. Μάνα I Love U

Back