Επ!! Να μην ξεχνιόμαστε.. Βάλε ρε μαλάκα την πινακίδα!! Εννοώ και τον από πάνω και τον από κάτω...Είπαμε! Αυτό θα είναι κλασσικό.

Gordon`s Site...The messages...

Χαιρετίσματα στον φίλο μας Σάββα(ή αλλιώς Παππά) που σπουδάζει στο Αμέρικα (είδες Σάββα, δε σε ξεχνάω)!

 

            Αγάπες μου, επέστρεψα. Ζητώ ταπεινά συγνώμη που έχω εξαφανιστεί τόσο καιρό, αλλά δύσκολες εποχές. Φαντάζομαι συμφωνούν όλοι! Αφορμή για την ανανέωση στάθηκε ένα mail του Σάββα, μετά από 2 μήνες και έτσι υποσχέθηκα στον εαυτό μου να βρω λίγο χρόνο να ρίξω ένα μικρό μηνυματάκι. Το κακό βέβαια είναι πως όταν πάω να γράψω κάτι, αναγκαστικά κοιτάω και το τελευταίο που είχα γράψει. Ε, ήταν πριν πολύ καιρό!

 

            Είναι που λέτε καλοί μου φίλοι Σάββατο, περί τις 2 και έξω βρέχει. Ενώ η Άνοιξη είχε αρχίσει να ευωδιάζει την Ήπειρο, χθες ξαναπήρε πίσω ο καιρός την προκαταβολή που μας είχε δώσει. Τώρα ελπίζουμε σε ντούκου πληρωμή! Όπως μπορεί να καταλάβει ο καθείς, βρίσκομαι που αλλού, Γιάννενα. Φυσικά δεν έχω λείψει καθόλου από εδώ, αφού η μόνη μου επιστροφή ήταν όταν παρουσιαζόταν ο brother, για 2 μέρες. Όχι αγαπητοί μου αναγνώστες. Δεν είμαι ερωτευμένος. Ούτε λόγω μαθημάτων είναι. Πόσο μάλλον δουλειάς. Τίποτε από αυτά. Απλά μια μαλακία που μας τρέχει εδώ και καιρό.. Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

            Ήταν μήνας Ιανουάριος. Όλος ο κόσμος έδινε και έπαιρνε υποσχέσεις για έναν καλύτερο εαυτό στο καινούριο έτος. Θα γίνω, αναφώνησε ένας πιτσιρικάς, μεγάλος και σπουδαίος και πάνω από όλα καλός άνθρωπος, δίνοντας το καημένο ευρώ του σε έναν ζητιάνο «μαϊμού». Επηρεασμένος και εγώ από το κλίμα πήρα αποφάσεις! Θα, θα, θα… Κάπως έτσι τα έβαλα κάτω και τα λογάριασα. Θα περάσω μαθήματα είπα. Και πέρασα 2 (από τα 3 μεταξύ μας)! Θα ζήσω έντονα. Και κρεπάλιασα! Θα κόψω το ποτό. Και έπινα κάθε μέρα. Θα γίνω καλύτερος λογικά σκεπτόμενος άνθρωπος. Και το αλκοόλ έπαιρνε και έδινε φιλοσοφίες της πεντάρας. Ξέρετε, το κλασσικό τσίγκινο τάλιρο. Θα αγαπήσω. Και μόλις σηκωνόμουν το πρωί σε άλλο σπίτι, γυρνούσα στο δικό μου! Είναι κατανοητό πως οι αποφάσεις είναι virtual. Δεν είναι θέμα επιλογών. Είναι θέμα επιρροών…

            Κάπου εκεί λοιπόν στην νέα χρονιά και μέσα στην περίοδο της εξεταστικής, δε έχασα ούτε ένα πάρτι, δεν άφησα μέρα να περάσει χωρίς να βγω έξω και να κάνω το τρελό κέφι. Όλα έχουν ένα τίμημα. Μπήκαν χρέη που τέσσερις μήνες μετά τρέχω και δε φτάνω. Ας αλλάξουμε όμως λίγο κλίμα..

            Μήνας Φεβρουάριος. Τα βουνά χιονισμένα, έξω μια ομίχλη απαλή και η υγρασία να τρυπάει κόκαλα. Όλοι οι άνθρωποι χουχουλιάζουν με τον έρωτα στο κρεβάτι, κάνοντας τσαλίμια ο ένας στον άλλον μπροστά από μια τηλεόραση, άνευ σημασίας προγράμματος. Δε μου ταιριάζει, δε με αντιπροσωπεύει. Προτίμησα το πουκάμισο, το μαλλί όρθιο και την έξοδο προς όπου να ‘ναι. Είπα έντονη ζωή. Χτυπιόμουν το όργιο στα κλαμπάκια, παίρνοντας και δίνοντας ότι «πρέπει» εκεί μέσα. Τίποτα πάνω, τίποτα κάτω. Just life!

            Να μην τα πολυλογώ κάπως πέρασε και ο Μάρτιος, με πιο ξέφρενες καταστάσεις, φτάνοντας στο σημείο να απορεί κανείς κατά πόσο έχω ξεφύγει. Όχι αγαπητοί μου φίλοι. Απλά ξαναβρήκα κάτι που μου έλειπε. Από εκεί και πέρα, σπάσαν τα ταμεία και ο Θεός και η ψυχή μου πως θα τα βγάλω. Δεν ανησυχώ όμως, το πολύ πολύ καμιά φυλακή θα πάω.. Αυτό ήταν το χρονικό.

 

            Όμως υπάρχουν ακόμη πιο ενδιαφέροντα νέα. Με ένα σφαγμένο δάχτυλο από τα Χριστούγεννα, το Φεβρουάριο έσπασα και 2 πλευράκια με ταυτόχρονη θλάση του κεντρο-αυτού μυός. Σε μια βδομάδα έπαθε και υποτροπή το τραύμα. Και γαμώ τις καταστάσεις. Τώρα συνήλθα. Όμως έχασα μια δουλειά στη ΔΕΗ εξαιτίας του. Η δουλειά με τα cd είχε πέσει εντελώς μέχρι που άρχισε πάλι κάτι να γίνεται. Μη φανταστεί κανείς ότι τελειώσαν οι γκαντεμιές. Απεναντίας συνεχίζουν προς τη δόξα. Την προηγούμενη εβδομάδα πήγα στο νοσοκομείο 5 διαφορετικά άτομα. Προσοχή κυκλοφορεί ίωση!

 

            Ας περάσουμε όμως στους υπόλοιπους. Καθ’ όλη τη διάρκεια που περιγράφω, μια ψυχή στο παγωμένο νησί δυσανασχετούσε. Ω ναι. Κάφρος. Αφού να φανταστεί κανείς κάθε φορά που μιλούσαμε στο τηλέφωνο, άρχιζα να βλέπω τη ζωή μου υπερ-αισιόδοξα! Πάντα υπάρχουν και χειρότερα, αλλά πάντα σε σένα ρε Γιατρέ? Αφού ο ήρωας μας πέρασε τα πάθη του Οδυσσέα, αφού δηλαδή καταστράφηκε ολοσχερώς (τουλάχιστον οικονομικώς-Άκη δε γνωρίζω αν έκανε και τίποτα άλλο), τον κλέψανε κιόλας! Όμως ο Θεός τον αγαπάει και του έστειλε την αγαπημένη του πακέτο να χαρεί και αυτή η ψυχή(?) λίγο. Ναι αγαπητοί μου αναγνώστες, τη στιγμή που γράφω αυτά ο Ρωμαίος βρίσκεται με την Ιουλιέτα στους δρόμους του Λόντον, φτερουγίζοντας τον έρωτα τους.. Αγαπητέ μας κύριε Κάφρε, όταν βρίσκεστε με τη ερωμένη σας και σας καλούμε στο τηλέφωνο, θερμή παράκληση να κόψετε τα background γελάκια μη πάρω κανά γκασμά και σου ξύσω τα αυτά! Ουστ κολόπαιδο!

            Τα καλύτερα νέα όμως έρχονται από τον καλό μας τον Άκη. Το ξέρω ότι κιόλας γελάσατε. Ο πολυβραβευμένος με όσκαρ, χρυσή μαλακία κλπ κλπ Άκης, αφού αποφάσισε να υπάρξει σαν οντότητα στην κοινωνία που όλοι ζούμε, έπρεπε πρώτα να ξυπνήσει. Και ξέρετε ότι του είναι πολύ δύσκολο. Του πήρε περίπου 4 μήνες ώσπου τελικά (?) το κατάφερε! Το αποτέλεσμα θα ανακοινωθεί στο 768ο συνέδριο επιστημόνων και εκτάκτων περιστατικών. Πληροφορίες λένε ότι του ζητήθηκε να πάει στο Ιράκ με την ιδιότητα Ak-tomaxok non GPS sys OC(Overall Catastrophic)  σε περίπτωση ανάγκης αλλά αρνήθηκε πεισματικά υποστηρίζοντας τη θέση του για το πόλεμο. Μαζί σου αγωνιστή!

            Μηδαμινά νέα ή χωρίς νόημα, έρχονται από τον αγαπητό μας Γιάννη. Η ρουτίνα είναι συνώνυμη με τη καριέρα του. Η γελοιότητα με τη έκφραση του κλπ.. Μη στεναχωριέσαι φίλε μου Γιάννη, εμείς υποστηρίζουμε και αγαπάμε όλους τους χαμένους αυτού του κόσμου! Πρόσεχε όμως, πρώτα να μάθεις μπιλιάρδο και μετά!..

 

Αγαπητοί μου αναγνώστες,

Ο Σπυράκος περνάει μαθήματα, τα πάει καλά στη σχολή του και ζει τον έρωτα του (no comment).

Ο Άκης πήρε εργασία να κάνει και θα περάσει τη χρονιά (Αν ξυπνήσει να την κάνει)

Ο Γιάννης παραμένει μεν στη ρουτίνα αλλά πάνω από όλα παραμένει το καλύτερο παιδί (ε, όχι και παιδί ο κολόγερος).

Η Δώρα παραμένει με το Μάκη (τίποτα καινούριο φιλενάδα?) και επιμένει να τρέχει (γιατί άραγε?).

Η Κατερίνα ζει κι αυτή με τη σειρά της στο virtual κόσμο της (παραπάνω μη ρωτάτε κανείς δεν κατάλαβε).

Ο Σάββας λέει πως ζει (το απέδειξε χθες που μου είπε ότι είναι κομμάτια).

Το decpinaki μου συνεχίζει τα τρελά μηνύματα (να ‘χα και χρόνο να απαντήσω αγάπη μου..)

Η Μάγδα συνεχίζει στην ίδια πορεία σταθερά (στην καταστροφή?).

Ο Σταύρος βρίσκεται σε μάχιμο τάγμα στο Κιλκίς (και σε μάχιμες γυναίκες νομίζω).

Εγώ συνεχίζω την ίδια πορεία (βορειοδυτική?).

 

            Αναλαμβάνω δουλείες, έχω πείρα σε: Συνεντεύξεις, exit poll, καταγραφές, πωλήσεις, χυτήρια, μεταφορικές, σερβιτόρος, βοηθός σερβιτόρου, αφισοκολλήσεις, διαφήμιση, μοίρασμα φυλλαδίων, cd για μαύρους και λευκούς, ασπρίσματα και στοκαρίσματα, συνεργεία αυτοκινήτων αλλά και βαρέων οχημάτων, σχεδιασμούς σελίδων, δουλειές γραφείου, τεχνικός Η/Υ, συντήρηση δικτύων, καταμετρήσεις ρολογιών (ΔΕΗ, Υδρεύσεως), οδοποιία, εκσκαφείς, ηλεκτροσυγκολλητής, οδηγός, τορναδόρος, ηλεκτρολόγος, υδραυλικός, καθαριστής οικοδομών αλλά και οικιών, baby sitting, γυμναστής, προπονητής αλλά και παίχτης, μπετά, καλουπώματα, barman, χορευτής, ζιγκολό… κ.α. Οτιδήποτε παρακαλώ βρεθεί από τα παραπάνω επικοινωνήστε μαζί μου..

 

Μανούλα μου καλή

μανούλα μου αγία

στείλε μου λίγο φαΐ

να κάνουμε αργία.

 

Μανούλα μου, μητέρα

με έστειλες στα ξένα

και δε τα βγάζω πέρα

με τα επιδόματα κομμένα..

Back