Επ!! Να μην ξεχνιόμαστε.. Βάλε ρε μαλάκα την πινακίδα!! Εννοώ και τον από πάνω και τον από κάτω...Είπαμε! Αυτό θα είναι κλασσικό.

Gordon`s Site...The messages...

Αγαπητοί μου αναγνώστες,

καλημέρα σας! Είναι σημαντικό αυτό που γράφω. Απολογούμαι αμέσως! Είναι πέμπτη πέμπτου εν ώρα τρεις και δέκα πρωίας. Έπειτα από ένα συγκλονιστικό βράδυ (όχι δεν έπιασα το joker αγαπητοί μου ρουφιάνοι) ερχόμενος εις τας σπιτίου μου εδάφη ένιωθα μια έντονη λαχτάρα να ακούσω τον αγαπητό και μη εξαιρετέο φίλο, ήρωα και ότι βάλει ο καθείς Κάφρο. Όπως είναι φυσικό το mem + 5 στη συσκευή του τηλεφώνου πληκτρολογήθηκε. Αλλά, υπάρχει ένα αλλά. Εγώ είμαι χάλια και ο τραγικός μας ήρωας τα ακούει κανονικότατα, κάτι σαν τον μεγαλο-διευθυντή του ΟΤΕ ένα πράμα. Μισό να πατήσω το enter να αλλάξω παράγραφο για χάρη της οπτικής αισθητικής, του marketing και τα συναφή.

Νέα μου παράγραφε καλωσήρθες. Μου είναι αφάνταστα δύσκολο να γράψω μετά από τόσα που έχω πιει.. Το backspace δίνει και παίρνει αγαπητοί μου! Και πάνω που είχα ερωτευτεί το tab! Λοιπόν, πάρτε δυο ασπιρίνες, ρούχα για μια μέρα και εσώρουχα για πέντε μέρες Κλείστε ένα εισιτήριο, και χωρίς επιστροφή, για Γιάννενα προς τη Δευτέρα 2 Ιουνίου! Όλοι καλεσμένοι στο ξαφνικό (?) και ξέφρενο τριήμερο συμπόσιο (λέγε με πάρτι) που διοργανώνεται εις την οικία του κ. δρ. Πότη Χωμάτια στην Αλκοολίας 69 και περιοχή Μπουκάλ-Εντρανς (Bottle Entrance). Δεκτές πιστωτικές κάρτες όλων των ειδών και μπουκάλια δι-σφράγιστα (μη πιούμε ότι να ναι). Μεγάλη τιμή θα μας κάνουν εκπρόσωποι του ανατολικού μπλοκ και θα μας ενθέσουν τις εμπειρίες και τις απόψεις τους

Αγαπημένη μου παράγραφε, ctrl+s (μη το χάσουμε), μίλα μου για αυτόν, μίλα μου για έναν ήρωα, πες μου για μια ψυχή, πες μου για τον Κάφρο.. Να φανταστείτε ότι ακούω το εγώ είμαι ένα παλιόπαιδο Παλικάρι? Ακόμα μια γύρα! ο super (με μια παραλλαγή βγαίνει και spuyer-όπως Φύρερ) ήρωας αυτού του ένθετου (Αχ βρε hp μου την πλέρωσες!)μου έφτιαξε το κέφι! Πως? Ακούστε: 5 Μαΐου (για όσους ψάχνουν να βρουν το ΐ υπάρχουν δύο περιπτώσεις: alt+0192 ή shift+w και μετά ι) και κάτι ψιλά ενώ εγώ εβρισκόμουν εις βαθιάν περισυλλογήν αναζητώντας ακόμα μια φορά το νόημα της δύστυχης ζωής μου, ένα τραγούδι άλλαξε την ιδιοσυγκρασία μου.. Πω λέξη! Αχ βρε Μπαμπινιώτη δεν βγαίνεις και σε cd? Το πολυσυζητημένο song αποκαλείται Hello Baby και είναι του Μιλιώκα. χεχε πήγε ο νους σας ε?

Δεν είναι κατάσταση αυτή με τις παραγράφους! κύριε κάφρε: Απαιτώ αμέσως εξηγήσεις για το πρόστυχο μυαλό σας! Είναι ποτέ δυνατόν, εγώ ένα ασήμαντο κομμάτι αυτής της κοινωνίας να Κρίμα Πριν 1245 χρόνια σας είχα σε υπόληψη. Αγαπητοί μου αναγνώστες όμως εδώ κάπου πρέπει να φύγω. Φαντάζομαι ότι κανείς δεν κατάλαβε αυτό το μήνυμα. No matters! Έλα πονηρούληδες, που πάω. Αγγαρεία σε λαϊκήν γλώσσαν!

Μη ξεχάσω φυσικά την μανούλα μου Μανούλα μου γλυκιά, εσύ κοιμάσαι σε πεδιάδες ξεκούρασης. Που να ήξερες τι κάνει ο υιός σου? Αξιότιμε κύριε δικαστά, εγώ νόμιζα σπουδάζει. Κι όταν εκείνος κουνήσει το κεφάλι γεμάτος απορία, μη στεναχωρεθείς! Εγώ θα είμαι ακόμα υιός σου! Καληνύχτα μανούλα μου. Καληνύχτα φίλοι μου!

Εγώ ο αγαπητός και θρυλικός Gordon`s.

Back