Επ!! Να μην ξεχνιόμαστε.. Βάλε ρε μαλάκα την πινακίδα!! Εννοώ και τον από πάνω και τον από κάτω...Είπαμε! Αυτό θα είναι κλασσικό.

The Messages...

08/12/2004

 

Χεχεχε… Να ‘μαι κι εγώ.. Έλειψα σε κανέναν?

Θα μου πείτε πως το ‘παθα ωρέ καημένε να κάτσω να γράψω 3:30 εν νυκτί με τον Γιωργάκη να φωνάζει επτά νομά σε ένα δωμά? Κοιτάξτε, από την βαρεμάρα πολλά μπορεί κανείς να κάνει. Αλλά το πιο κλασσικό για εμάς είναι μια περιήγηση στο σκληρό μας. Τον έσω ή αλλιώς εις την κομπιουτερίστικη διάλεκτο χου ντου ντου. Αφού βρήκα 30 φακέλους με το όνομα “Temp”, 5 “Mix”, 3 “Vag”, 1 ναι έναν φίλε μου “Spyros”, και περίπου 100 άλλους με κωδικές ονομασίες που μόνο τότε ήξερα γιατί το γράφω. Έτσι πέτυχα και έναν φάκελο “Xomatias”. Αμάν λέγω. Κάτι είχε ξεχάσει. Ω. Αλί μου και πάλι αλί μου. Είναι η υποτιθέμενη σελίδα μου στο περιβόητο διαδίκτυο. Αυτό ήταν! Θα γράψω…

Τέλος..

Όχι όχι, θέλω να τα πω. Αυτό λέει ο Γιωργάκης δίπλα, μπροστά, κάτω, πάνω.. Γαμώ τα ηχεία μου! Που είχα μείνει? Α, ναι. Λοιπόν τα νέα μας. Ο υπολογιστείς σέρνει, το internet σέρνεται, τα μαθήματα σέρνονται, τα εργαστήρια μας σέρνουνε, η Μαρία με σέρνει και γενικότερα σύρσιμο ρε παιδί μου. Μόνο το Fiat δε σέρνει… Εκείνο νομίζει ότι είναι καμία λάντσερ καραφτιαγμένη. Το πρόβλημα λέγει ο εγκέφαλος του είναι ηλεκτρολογικό! Στις εννέα χιλιάδες αρ πι εμ η τάση που αυξάνεται στο ι σι γιου του ξεπερνά το αναμενόμενο με αποτέλεσμα να κόβει λίγο καύσιμο, του οποίου η καύση δεν ξεπερνά το 22% της ολικής και ή τουρμπίνα αδυνατεί να επαναφέρει στο σύστημα τον απαιτούμενο όγκο αερίων, με αποτέλεσμα να κλείνει η βαλβίδα αυξάνοντας στιγμιαία την πίεση σε δραματικά επίπεδα, εμποδίζοντας το ψυχρό καύσιμο να προσφέρει επιτάχυνση οκταπλάσιου του κανονικού μεγέθους. Κι όλα αυτά επειδή άναψα την μεγάλη σκάλα από τα φώτα… Για πέταμα δηλαδή το σύστημα!

<χου του μου λου>

<μόουντ σπύρος!>

            Τα τα τα τα τα τα τα…

Αγαπητέ μου φίλε Σπύρο,

Σου γράφω από τα αγαπημένα Ιωάννινα στα οποία βρίσκομαι επί του παρόντος, του παρελθόντος αλλά ανησυχώ και για το μέλλον. Εξηγούμε αμέσως για να μην παρεξηγηθώ. Η ντουντούκα που ακούστηκε εις την αρχή του γράμματος μου αφορά ένα όνειρο που είδα χθες και τρόμαξα. Ήμουν λέει σε ένα στρατόπεδο φαντάρος! Ναι φαντάρος! Αμέσως ξυπνάω, ανοίγω τα φώτα, ψάχνω δεξιά, ψάχνω αριστερά το βρίσκω: Το χαρτί της αναβολής! Λήξη 31-12-2004… Ψέματα μας λέγαν γιατρέ μου ότι ψηφήστε νέα δημοκρατία και όλα αλλάζουν. Τίποτα δεν άλλαξε! Τίποτα! 6 μαθήματα είχα περάσει πριν τις εκλογές, στα 6 είμαι και τώρα. Έληγε η αναβολή μου το 2004 και τόσο λήγει και τώρα… Ψέματα..

<εντ μόουντ Σπύρος!>

<εντ χου του μου λου>

Πάμπλικ κλάς καθημερνότητα[

            Εάν (πιώ) δεν θα σηκωθώ από το κρεβάτι 2 μέρες;

            Εάν (βγω) δε θα έχω λεφτά για 5 μέρες;

            Φορ(;;)[                        //Δεν υπάρχει συνθήκη διακοπής!

                        Υπολογιστής;

                        Κολοβάρεμα;

            ]

}

Κομπάιλ έρορ: Άκης νοτ φάουντ. Ούπς….

Τα αποτελέσματα της τελευταίας εξέτασης ήτο ικανοποιητικά. Αυτό καλό, εκείνο καλό, χοληστερίνη 197/200. Τον πούστη να έπαιρνα και τέτοιους βαθμούς στο πανεπιστήμιο.

Μάνα ετοιμάσου, επιστρέφει ο υιός σου ο ξενιτεμένος, άδειασε ένα δωμάτιο ολόκληρο και βάλε 3 κατσαρόλες φαγητό.. Α, κράτα και κάτι στην μπάντα από λεφτά, έχω κάτι χρωστούμενα..

Υ.Γ. Είχα κι άλλα μηνύματα αλλά χωρίς να ξέρω τον λόγο τώρα δεν τα έβγαλα ποτέ και τα είδα τώρα...

 

 

 

Back to Messages
Back to About

About | Contact | ©2005 Gordon`s ® Studio