Επ!! Να μην ξεχνιόμαστε.. Βάλε ρε μαλάκα την πινακίδα!! Εννοώ και τον από πάνω και τον από κάτω...Είπαμε! Αυτό θα είναι κλασσικό.

The Messages...

24/03/2008

 

Αγαπητοί μου αναγνώστες.... (Γαμώ τα επαγγελματικά μου προγράμματα... Καλά τα έγραφα κάποτε στο word. Μισό, Size = 18, OK)

Που είχαμε μείνει; Α, ναι.. Δόκτωρα μου, παίξε το τζουκ μποξ!

Τόσα χρόνια, τόσα νέα, αλλά θα πω μόνο τα σημαντικά τελευταία. Κι όταν λέω τα σημαντικά, εννοώ τα σοβαρά καυστικά νέα, αυτά που πρέπει να κριθούν (τα κοτσομπολιά βρε). Ας παίξουμε, στη σέντρα λοιπόν!

00:00 - Σφύριγμα, έναρξις πρώτου ημιχρόνιου.

Τον Μανωλιό τον πήρανε σε ένα καράβι μούτσο και βγήκε ένα σκυλόψαρο και του 'φαγε τον... Όπως θα μπορούσες καημένε αναγνώστη μου να καταλάβεις αυτή η παράγραφος θα μπορούσε να πάει στο "σκυλόψαρο" αλλά είναι κάτι πιο βαθύ που με λερώνει. Ο πολυαγαπημένος δεινόσαυρος, που είχε να αγγίξει δυνοσαυρίνα από την εποχή της κιβωτού, αυτήν του Νώε, βρήκε το ταίρι του. Με άλλα λόγια ο Άκης βρήκε γυναίκα! Στην αρχή βέβαια την μπέρδεψε με λουκουμά, αυτό με την τρύπα στη μέση, αλλά τελικά θυμήθηκε τα προ-τεσσάρων-παγετώνων σεξουαλικά του ένστικτα και ενέδωσε εύκολα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι φάνηκε αντάξιος του ανδρικού φύλλου και ο πρόεδρος του Σ.Ε.Λ.Π.Α. έσπευσε αμέσως την διαδικασία διαγραφής του από το σύλλογο. Όλη νύχτα η επιτροπή συνδρίαζε και προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει πως το επίτημο μέλος ξεστράτισε και φέρθηκε με αυτόν τον τρόπο. Έπειτα από επείγον τηλεφώνημά μου, το θέμα λύθηκε αμέσως, προφασιζόμενος τις πανελλαδικές απεργειακές κινητοποιήσεις.

Προς δική μου όμως κάλυψη, έσπευσα να λάβω τις απαραίτητες πληροφορίες, για το εάν είναι κάτι παροδικό ή μια μόνιμη αποστασία από το σύλλογο. Η μία πλευρά με διαβεβαίωσε πως πλέον αυτή η θέση μου ανήκει πλέον και η άλλη πλευρά... ακόμα κάπου πετάει. Βέβαια, ως πρώτος αρχιρουφ φρόντισα να πάρω κι άλλες πληροφορίες, οι οποίες θα κυκλοφορήσουν σύντομα από το "Πρώτο Θέμα" σε μορφή dvd! Αυτό της Τσέκου δεν θα πιάνει μία, έχουμε κι εμείς χοντρό και χωρίς μουστάκι. Για την δε γυναίκα; Τς. 24άρων καλλονή και σπουδαγμένη, μαλακίες θα λέμε τώρα;

15:00 - 1-0

Τον Σπυράκο κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς... έλεγε κάποτε το ρητό. Αυτός όμως μας την έκανε. Έφυγε, αγάπησε και λέτα να... μπα. Ίδιος είναι, δεν άλλαξε. Λες φίλε μου Άκη να... Λες; Ο Σπυράκος; Αυτός από το Κάιρο; Όχι ρε γαμώτο. Αυτό παραπάει. Πόσο; Πάνε λέει για 2ο χρόνο; Στα 'λεγα, θα βρει γυναίκα. Αλλά στρατό δεν πήγε, οπότε δεν! Άμα δεν πάει φαντάρος....

20:00 - 1-1

Η φίλη μας η Δώρα, που όλο τάζει, κι όλο τάζει, τόσα χρόνια τάζει και χαΐρι δεν eidame, κι ακόμα τάζει, τελικά πάσαρε την αδερφή της και είδαμε το φως το αληθινό! Βέβαια μετά έπεσε σε βαθιά κατάθλιψη και φτιάχνει έναν πέλεκυ για αυτόν που πρόσβαλε την τιμή του Κολοκοτρονέικου (πώς σκατά γράφεται). Λέγεται, rumors, ότι αν πατήσει το πόδι του στο Ellada θα πέσει πολύ.... τάξιμο!

Εγώ δεν μπορώ να πω. Μετά από αυτά τα σοβαρά γεγονότα, άρχισε να τάζει σε μένα, σε μια εποχή μάλιστα που οι λουκουμάδες της γειτονιάς αρχίζουν να μοιάζουν περισσότερο από το άλλο παρά με λουκουμάδες!

Κατά τα άλλα φίλοι μου, καμμία αλλαγή. Ναι είναι με τον Μάκη, ναι δεν παντρεύται, ναι δεν μένει μόνη της, ναι δεν οδηγάει, ναι τρέχει με τη σχολή της, ναι ακόμα τάζει!

45:00 - 2-1 το σκορ (Ημίχρονο)

Το μπι κοντινιου....

 

 

 

Back to Messages
Back to About

About | Contact | ©2005 Gordon`s ® Studio