Επ!! Να μην ξεχνιόμαστε.. Βάλε ρε μαλάκα την πινακίδα!! Εννοώ και τον από πάνω και τον από κάτω...Είπαμε! Αυτό θα είναι κλασσικό.

The Messages...

25/03/2008

Και μετά το ημιχρόνιο, συνεχίζουμε...

2ο Ημιχρόνιο - Σφύριγμα Έναρξης

Αγαπητοί μου αναγνώστες,
πέρασε ένας ολάκερος μήνας, 1 ημέρα και κάτι λεπτά, τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές εδώ, όπου μια συγκλονιστική σχέση έλαβε τέλος. Από μικρός το έλεγα ότι αυτή η άνοιξη έχει κατιτίς. Μάλλον αυτές οι μελισσούλες που εμφανίζονται επηρεάζουν σε βαθμό υπέρμετρο τα δρόμενα στη Γη. Μόνο που οι μελισσούλες αναπαράγονται, είναι γόνιμες μέρες, όχι χωρισμού. Τέσπα, λάιφ κοντίνιου ένα πράμα.
Έτσι κι εγώ το έριξα στην εργασιοθεραπεία. Ατελείωτες ώρες δουλειάς για τα μπόνους που θα πάρω, 3 από αυτά και 5 από τα άλλα. Βέβαια όταν φτάνει κανείς να δουλεύει 16 ώρες ημερισίως δεν μπορεί να πάρει μόνο τα τρία του. Θα πάρω λοιπόν 2 επί τα τρία μου, αζ διπλούν μεροκάματο..

48' 2-4

"Καθισμένος στο απέναντι παγκάκι, βλέπω εκείνη που αγαπούσα..." Ώπα με συνεπήρε το κλίμα. Γιατρέ παίξε μπάλα, θα χάσουμε και το στοίχημα.
25η Μαρτίου σήμερις και το έθνος εορτάζει! Όλοι έχουν ξεχυθεί στους δρόμους, άλλος για Χίο, άλλος για Μυτιλήνη.. Τα νεαρά παιδάκια έχουν κατακλήσει τα παραλιακά καφέ και ψάχνουν στις μαθητικές παρελάσεις να βρουν κανα καλό να σχολιάσουν. Οι φαντάροι από την άλλη που τους έχει βγει η Παναγία 2 μήνες τώρα ακόμα αναρωτιούνται αν θα παίξει τιμητική... Εγώ ακόμα στήνω ένα server. Πω πω κατάντια...

56' 2-5

Γιατρέ μου, εκείνοι οι εφτά που κατηφορίζαν, ακόμα δεν φτάσαν στον πάτο; Day off για το πανελλήνιο σήμερις. Εγώ όμως εργάζομαι σκληρά να σας μεταφέρω τα τελευταία νέα!
Άκης, μια λέξη, τόσα νοήματα, τόσο βάθος... Χθες κατάφερα να αποσπάσω κι άλλες πληροφορίες για το φλέγον θέμα των τελευταίων ημερών. Διέρρευσε η πληροφορία ότι κατέχω το επίμαχο DvD και μου πρότεινε ανταλλαγή με 5 εκατομύρια έουρος. Τι λες μπρε; Για τι μας πέρασες; Δώσε 7 και παίρνεις το αμοντάριστο. Άκους εκεί κάτι ερασιτέχνες το μοντάρανε. Εμείς τι κάνουμε; Μπρίκια κολλάμε;

60' 3-5

Πάμε γερά!
Ο γκραντ μάστερ τζιαντ Άκης λεπόν, μου μίλησε για έρωτα, για πουλάκια που κελαηδάνε και αστέρια που πέφτουν. Αν και η θεϊκή ατάκα μου την ώρα που άκουγε το έταιρον του ήμισι παραμένει ως έχει, τιούτος επιμένει σε κεριά και θολά τζάμια! Όχι όχι φίλε μου, η πράξη είναι μία κι ονομάζεται SEX, αγγλιστί. Δηλαδή τι καθορίζει την διαφορά του "έρωτα" από το "σεξ"; Η ταχύτητα; Ε, βάλε ένα twin turbo να δεις...

70' 4-5

Γιατρέ μου το έχουμε το παιχνίδι, περνάμε σε σκληρή επίθεση.
Σαν καλός single πια και κόουτς όλα θα περνάνε από μένα πλέον. Το κέντρο πληροφοριών λειτουργεί καθημερινά από τις 19:00 μέχρι τις 20:00 και τις αργίες all day. Οι πληροφορίες ΔΕΝ διανέμονται δωρεάν! Τα rouf-protocol έχουν ενημερωθεί και οι routers έχουν ξεκινήσει την δρομολόγηση με νέες ανανεωμένες παραμέτρους. Κάντε αίτηση να λάβετε τα πακέτα άμεσα.

90' 4-5 (3' καθυστερήσεις)

Ακολουθούν τα άλλα νέα:
Έυη: Ξεκίνησε κι αυτή να μου κάνει ανήθικες προτάσεις, γουατ δε φακ, εκπέμπω ανηθικότητα; Γιατρέ μου, πρωτοχρονιά ξέρεις που! Το έχουμε ήδη κανονίσει.
Δήμητρα: Ε, διαβάστε παραπάνω!
Δώρα: Είπαμε, ακόμα με τον Μάκη!
Napoletan: Έλα ντε...
Σωτήρης: Τα ίχνη του αγνοούνται κάπου στην Ισπανία (ελπίζω)...
Σάββας: Ρε God που είσαι εσύ;
Τέμη: Oh Yeah! Ανακάλυψε το facebook!

94' (Ο ρέφερι ήταν δικός μας) 5-5

Ισοφάριση!

Μανούλα μου χρόνια πολλά για την γιορτή σου. Σου εύχομαι πραγματικά να βρεις ένα καλό σπιτάκι να απολαύσεις τη σύνταξή σου, μακριά από εδώ...

Τι κι άλλο θέλετε; Άλλη μέρα. Αυτά για σήμερις.

Ποιος άλλος; Ο τρομερός Gordon`s

Back to Messages
Back to About

About | Contact | ©2005 Gordon`s ® Studio