Επ!! Να μην ξεχνιόμαστε.. Βάλε ρε μαλάκα την πινακίδα!! Εννοώ και τον από πάνω και τον από κάτω...Είπαμε! Αυτό θα είναι κλασσικό.

The Messages...

06/04/2008

Κυρίες και κύριοι,
με χαρά και τιμή καλωσήλθατε στον αποψινό αγώνα, που για πρώτη φορά διεξάγεται παγκοσμίως, μεταξύ δύο πρωταθλητών. Για πρώτη φορά, αυτό που όλοι περιμένατε, αυτό που ούτε οι παιχνιδομηχανές είχαν ποτέ προβλέψει, η μεγάλη αναμέτρηση έφτασε.
Στην αριστερή πράσινη γωνία, ο μεσαίων βαρών πρωταθλητής, επτάκις παρακαλώ, ο μύθος, το όνειρο κάθε θυληκού, Σπύροοοοοοοοοοοοςςςςςςςςςςς!
Στην δεξιά κόκκινη γωνία, ο πολλά βαρύς και δε σηκώνω τίποτα, ο έξι φορές παγκόσμιος πρωταθλητής, ο σεισμογενής παράγοντας, ο φόβος των σούμο, Ααααααααααακηςςςς!
Κυρίες και κύριοι λάβεται θέσεις, για το γεγονός του 21ου αιώνα. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο εξπέρ του είδους, Μίστερ Ρουφ Γορδόνας...

Ντιν, το 1ο καμπανάκι.

Μετά από τριήμερη εκδρομή στον Βόλο (ισχύει το ρήτο), για εκπαιδευτικούς σκοπούς φυσικά φυσικά, έκλεισε ο 35ος κύκλος. Από βδομάδα πάλι κάπου εκεί στον θεσσαλικό κάμπο θα με βρείτε να κάνω διακοπές. Ε, τώρα, αν κάνουμε και καμιά δουλειά δεν τρέχει τίποτα, έτσι, λίγο, κανα 14ώρο την ημέρα να πουμ να ουμ. Για την παρέα, ξέρετε εσείς...

"Ο μικρός κι εύσωμος Σπύρος είναι πολύ γρήγορος και καταφέρνει να κάνει μερικά χτυπήματα αν και ο Βροντερός Άκης δεν καταλάβαίνει. Άλλωστε το δήλωσε και στην συνέντευξη τύπου, ότι νιώθει τον αντίπαλο σαν παιδί. Ο Σπύρος αν και έχει το προβάδισμα καταφέρνει μέχρι στιγμής να αποφεύγει τα χτυπήματα του αντιπάλου, που είναι επικίνδυνα άλλωστε..."

Ντιν, το 2ο καμπανάκι.

Εκεί λοιπόν στον Βόλο (είπαμε, ισχύει το ρητό), με τα ωραία τσίπουρα, την παραλία, την θάλασσα, τα ψάρια... αυτά είναι όσα δεν είδαμε, γνωρίσαμε όμως ένα πανέμορφο λύκειο, χωρίς τους μαθητές, με 80% μπετόν! Τώρα τι σας λέω...

"Μετά από ένα γερό δεξί γροσσέ του Άκη, ο Σπυράκος πέφτει κάτω ξερός. Ο Ρουφ ακόμα δεν έχει ξεκινήσει να μετράει. Το πλήθος φωνάζει. Ο Σπυράκος δείχνει να έχει τις αισθήσεις του. Κάτι λέει ο Κόουτς, η 'Θεία' όπως την αποκαλούν και.. ναι. Ο Σπυράκος σηκώνεται σαν να μην τρέχει τίποτα. Ο Άκης δείχνει να τα έχει χαμένα και τρώει 2 δεξιές στο σώμα και μια αριστερή στο πρόσωπο. Θεϊκός αγώνας κυρίες και κύριοι.."

Ντιν, το 3ο καμπανάκι.

Και τώρα αρχίζουν τα νέα.
Η δίδα Έυη, πτυχιούχος Ανωτέρας Σχολής, με μεταπτυχιακό στον κυβερνοχώρο και μάστερ στα τηλεπικοινωνιακά, παραδίδει μαθήματα σάιμπερ-σεξ στους ενδιαφερόμενους. Η εμπειρία και η σίγουρη επιτυχία ανεβάζουν αρκετά την τιμή, αλλά πραγματικά αξίζει. Εγγραφές γίνονται καθημερινά 19:00-20:00 και τα μαθήματα ΜΟΝΟ Σάββατο-Κυριακή, ολ ντέι ένα πράμα..
Ο κόουτς του Σπυράκου, η 'Θεία Δώρα' ανεβάζει απίστευτα την αξία της, μιας και αποτελεί πλέον celebrity του Facebook. Η πολυπόθητη αυτή γυναίκα, λόγω της μεγάλης ζήτησης σε παγκόσμιο επίπεδο, κατόπιν συνομιλίας μας, αποφασίστηκε να είμαι εγώ ο διαχειρηστής της καριέρας της πλέον. Για οποιοδήποτε λοιπόν θέμα από εδώ και πέρα, παρακαλώ να επικοινωνείτε μαζί μου.

"Πραγματικά δεν ξέρουμε τι είπε ο κόουτς στο Σπυράκο και βλέπουμε έναν άλλον πρωταθλητή μέσα στο ριγκ. Πιο επιθετικό, με πιο σίγουρα χτυπήματα και καλή αμυντική λειτουργία. Ας δούμε τι λέει η ρεπόρτερ μας Έυη από τον αγωνιστικό χώρο. Έυη.
Έυη- Ο προπονητής του Άκη, κατά κόσμον 'Τζινάκι', είπε στην ανάπαυλα στο 'Τανκ' να προσέχει την γρηγοράδα του αντιπάλου. Να προσέξει τα ευαίσθητα σημεία του, μιας που είναι γνωστό που ο Σπυράκος ξέρει να τα εντοπίζει άμεσα. Οπότε βλέπουμε έναν πιο αμυντικό Άκη σε αυτόν το γύρο."

Ντιν, το 4ο καμπανάκι - Λαστ ράουντ ναούμ.

"Γρήγορα χτυπήματα από τον Άκη, ο Σπυράκος προσπαθεί να τον αγκαλιάσει αλλά δεν φτάνουν να κλείσουν τα χέρια του. Ο Άκης προσπαθεί να δώσει ένα καίριο χτύπημα, αλλά ο Σπυράκος βρίσκεται πολύ χαμηλά για να δεχτεί κάτι τέτοιο. Ο ρέφερι αδυνατεί να συγκρατήσει τα θηρία και κάτι τους λέει από κοντά και χωρίζουν. Έυη τι είπε;
Έυη- Είπε ότι θα τα βγάλει όλα στον αέρα αν δεν χωρίσουν, δεν κατάλαβα τι εννοεί..

Ένα δεξί του Σπυράκου και φεύγει ένα ... φρύδι από τον Άκη, ανταποδίδει ο Άκης και έχουμε ξερό τον Σπυράκο στο ριγκ. Η 'Θεία Δώρα' μπαίνει στο ριγκ.
1.... 2....
Ο Σπυράκος σηκώνεται, παίρνει μια ανάσα και ο αγώνας συνεχίζεται. Τρομερή εξέλιξη! Χτυπήματα κι από τους δύο. Ένα αριστερό στην μέση, γρήγορες στο στήθος από τον Άκη, δεξί από τον Σπυράκο και...
Πέφτουν και οι δύο κάτω. Τραντάζεται το γήπεδο από την πτώση του Άκη. Είναι νοκ-άουτ και οι δύο! Έυη;
Έυη- Από ότι φαίνεται είναι αλήθεια. Διπλό νοκ-άουτ. Το 'Τζινάκι' μιλάει στο κινητό με την οδική βοήθεια να έρθουν να πάρουν τον βαρέων βαρών Άκη.

Φανταστικός αγώνας..."

Ακολουθούν τα άλλα νέα:
Σάββας: Εμφανίσθει! Είναι καλά - τα ίδια. Άντε βρε παιδί μου να σε δούμε και στις Κάννες.
Δώρα: Ακόμα, ακόμα με τον Μάκη!
Napoletan: Ακόμα τον ψάχνουμε.
Σωτήρης: Ομοίως με τον από πάνω.
Τέμη: Μετά το facebook, ανακάλυψε και τον καφέ!
Λευκή: Κι αυτή εισέρχεται στο δικό μου club με ανοιχτή κάρτα!
Βάλια: Εκεί που ήταν είναι και εδώ που είμαι... θα αργήσει να έρθει!

"Η Hellas Service" μεταφέρει τον Άκη. Ο Σπυράκος χάθηκε στο πλήθος.. Ο ρέφερι Μίστερ Ρουφ, μαζεύει το ριγκ και το βγάζει στο e-bay, μη πάει χαμένο..."

Μανούλα μου, έφτασε η στιγμή που μια ζωή περίμενες. Έφερα λεφτά στο σπίτι! Πάμε να ψωνίσουμε με... την κάρτα σου!

Δατ γοζ ολ... Ποιος άλλος; Ο τρομερός Gordon`s

 

Back to Messages
Back to About

About | Contact | ©2005 Gordon`s ® Studio