Επ!! Να μην ξεχνιόμαστε.. Βάλε ρε μαλάκα την πινακίδα!! Εννοώ και τον από πάνω και τον από κάτω...Είπαμε! Αυτό θα είναι κλασσικό.

The Messages...

21/04/2008

Αγαπητοί μου αναγνώστες,
βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω μερικά πράγματα που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Διακρίνεται μια έντονη προσπάθεια σπίλωσης, ένας αγώνας ενάντια στην ελευθερία του λόγου, ένας πόλεμος εναντίον μου.
Πρώτα από όλα το ρημάδι τούτο δεν έχει ορθογραφικό έλεγχο! Οπότε οποιαδήποτε μπαρούφα δείτε, μην μου το αναφέρεται, κάντε ένα βιβλίο!
Δεύτερον, ξαφνικά χαθήκαν όλοι. Πήρα τηλέφωνο την εταιρία κινητής μου να καταγγείλω ότι δεν παίρνω εισερχόμενες κλήσεις και μου απάντησαν ότι όλα δουλεύουν κανονικά. Έπειτα πήρα τον provider μου ένα τηλέφωνο, όπου κι από εκεί πήρα την ίδια απάντηση ότι τα mail δουλεύουν κανονικά! Έφτασα στην έσχατη λύση και πήρα τον ΔΙΚΟ ΜΑΣ νομάρχη ένα τηλέφωνο, ο οποίος με παρέπεμψε στον Βελόπουλο. Εκείνος, μετά από έρευνα διαπίστωσε ότι υπάρχει έντονη προσπάθεια να σιωπήσω. Οι Ελοχίμ φταίνε και οι Εβραίοι! Τέλος, θα μιλήσω...
Τρίτον και σημαντικότερον από όλα τούτα είναι το εξώδικο που μου ήρθε σήμερα το πρωί. Ο κύριος (σε παρένθεση το κύριος πλέον) Άκης, δια μέσο του δικηγόρου του, μου έκανε ασφαλιστικά μέτρα να μην ξαναναφερθώ στο όνομά του. Τι λες μπρε; Όρεξη είχα εγώ να λερώνω τις σελιδούλες μου με το όνομά σου. Παραθέτω το εξώδικο:

"Δρ. Ρουφ,
όπως πολύ καλά γνωρίζετε, η συνεχής αναφορά στο όνομά μου μέσω δυσφημιστικών σχολίων και χαρακτηρισμών τα οποία εμφανίζονται στις διάφορες ιστοσελίδες, αποτελούν μια υποβολιμιαία προσπάθεια κατασυκοφάντησής μου για την οποία θα μεταχειριστώ κάθε νόμιμο μέσο προκειμένουν να παύσετε να χρησιμοποιείτε το όνομά μου και την ιδιωτική μου ζωή υποτιμιτικά, εξευτελιστικά αλλά και να θίγετε βάναυσα την αξιοπρέπειά μου. Σε μια τελευταία προσπάθεια να λυθεί το ζήτημα της συκοφάντησής μου εξωδικαστικώς, σας προειδοποιώ για τελευταία φορά να παύσετε κάθε αναφορά του ονόματός μου, άλλως θα αναζητήσω τόσο την ποινική σας ευθύνη όσο και την αστική μου αποκατάσταση από τη ζημία και την ηθική βλάβη που έχω υποστεί εξαιτίας σας.
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλεται να επιδόσει την παρούσα αντιγράφοντας καθ΄ ολοκληρίαν το περιεχόμενό της προς ον απευθύνεται προς γνώση και για τις νόμιμες συνέπειες.
Ο εξωδίκος δηλών."

Καλοί μου φίλοι, σας ανακοινώνω σήμερα, την δεκάτην πέμπτη του Απριλίου εν έτη δύο χιλιάδες οκτόν, δεν θα σωπάσω. Η λογοκρισία δεν θα περάσει. Αδέλφια μου, αλήτες, πουλιά! Σας προσκαλώ αλλά και σας προκαλώ να αγωνιστούμε μαζί ενάντια στο κατεστημένο. Ενάντια στο φασισμό. Ενάντια στο παγκοσμιοποιημένο σύστημα λογοκρισίας. Σύντροφοι! Ο δόκτορας θα είναι εδώ και θα τα λέει όλα. Τέλος!

Ακολουθούν τα άλλα νέα:
Δώρα: Πάλι τα ίδια; Ακόμα, ακόμα με τον Μάκη!
Napoletan: Ακόμα τον ψάχνουμε λέμε.
Σωτήρης: Ομοίως με τον από πάνω είπαμε.
Τέμη: Μετά τον καφέ ξέχασε το τηλέφωνο..

Μανούλα μου, πάρε δυο κούτες τσιγάρα κι έλα στο αυτόφορο!

Δατ γοζ ολ... Ποιος άλλος; Ο τρομερός Gordon`s

 

Back to Messages
Back to About

About | Contact | ©2005 Gordon`s ® Studio